Magazinul online www.megaspace.ro se doreste a fi o sursa confortabila, facila si mai ales de incredere pentru achizitionarea de produse electronice, electrocasnice si de uz personal.

megaspace.ro este o platforma de tip markeplace prin intermediul careia partenerii MegaSpace isi afiseaza propriile produse, iar clientii pot comanda o gama mai larga de bunuri de la oricare dintre acesti parteneri, totul dintr-un singur cos de cumparaturi.

Platforma MegaSpace este disponibila oricarui producator, importator sau vanzator care poate gestiona o oferta consistenta din cel putin o categorie de produse vandute, precum si experienta si resursele necesare gestionarii comenzilor clientilor (livrare rapida si servicii postvanzare).

Disponibilitatea serviciilor trebuie sa acopere tot teritoriul Romaniei. Oferim clientilor nostri o vasta selectie de electronice, electrocasnice, carti, muzica, film, jucarii,bijuterii, produse din categoria fashion, dar si produse cosmetice.

Multumirea dumneavoastra la receptionarea unui produs comandat prin intermediul platformei MegaSpace reprezinta cea mai mare rasplata. Dorim sa obtinem increderea dvs. precum si recomandarea dvs in fata prietenilor sau cunoscutilor. Lucram permanent la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, asadar orice sugestie sau comentariu sunt binevenite.

Va multumim!