SC Alagen SRL, compania noastră, nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli apărute în descrierile produselor sau pe website-ul nostru. De asemenea, termenii și condițiile generale sunt valabile pentru toate vânzările de bunuri ș servicii de către SC Alagen SRL, prin intermediul magazinului virtual www.megaspace.ro către cumpărător.

Atenție, termenii și condițiile generale pot fi modificate numai cu acordul scris al ambelor părți.

Definiții

Portalul web www.megaspace.ro, denumit în continuare ”megaspace” este deținut și administrat de către societatea  SC Alagen SRL, ce are următoarele date de înregistrare la Registrul Comerțului: J20/328/1999, CIF RO11659229, iar sediul situat în strada Apuseni, nr 1, Deva. Telefon 0736 512 460, mail [email protected]

Vânzător – Societatea compercială megaspace sau orice alt partener

Cumpărător – Orice persoană, firmă, companie ori altă entitate juridical care își face cont pe site și efectuează o comandă.

Bunuri și servicii – Orice produs sau serviciu, inclusive documentele și serviciile menționate în comanda care urmează a fi furnizată de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comandă – Un document electronic ce intervine drept formă de comunicare între cele două părți. În urma acesuia, Vânzătorul este de acord să livreze bunurile și servciile către cumpărător, iar acesta este de acord să primească aceste bunuri și servicii și să achite contravaloarea lor.

Contract –  Un document încheiat la distanță între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Cont – Secțiunea din site ce este alcătuită dintr-o adresă de e-mail și o parolă ce permite Cumpărătorului să efectueze o comandă și care conține informații despre Client/Cumpărător.

Conținut – Totalitatea informațiilor care apar pe site și care pot fi accesate prin utilizarea unui echipament electronic. De asemenea, conținutul oricărui e-mai trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice ori alte mijloace disponibile ori la informații legate de bunuri/servicii/ tarife practicate de Vânzător.

Drepturi de proprietate Intelectuală, denumit în continuare ”DPI” - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor şi drepturi în natură de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificaţii -  totalitatea informațiilor privind Bunurile și Serviciile puse la dispoziție de MegaSpace, aşa cum sunt precizate în Comandă.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.Documente contractualePrin plasarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.megaspace.ro, Cumpărătorul este de acord cu o formă de comunicare (telefon sau e-mail), prin care Vânzătorul îți derulează operațiunile.De îndată ce comanda a fost efectuată, notificarea primită de Cumpărător are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii.  

Contractul încheiat între Vânzător și Cumpărător se consideră încheiat abia în momentul primirii de către Cumpărător unei notificări electronice și/sau SMS trimise de Vânzător în momentul ăn care Comanda a fost expediată.Notificarea primita de către Cumparator, după efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.Acest contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.Extinderea obligațiilor Vânzătorului.

Pentru a satisfice nevoile clienților săi, Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice, în vederea obținerii rezultatului stipulat în Comandă. În plus, va livra Bunurile și Serviciile care îndeplinesc cerinţele, nevoile şi specificaţiile Cumpărătorului;

Toate informaţiile prezentate pe site-urile vânzătorului au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunţare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerentă structurii informaţiei, descrierile produselor pot fi incomplete însă vânzătorul face eforturi de a prezenta cele mai relevante informații, pentru că produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziţionat;Comunicarea cu magazinul se poate efectua prin postarea opiniilor cu privire la serviciile și produsele oferite sau, prin intermediul secţiunii "contact". Vânzătorul își rezervă dreptul de a exclude din site sau ignora păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. De asemenea, își rezervă dreptul de a gestiona informațiile primite, fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.Concesionarea și subcontractareaVânzătorul își rezervă dreptul de a cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii privind onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, fără a fi însă, necesar, acordul acestuia. De asemenea, întotdeauna Vânzătorul va fi responsabil faţă de Cumpărător pentru toate obligaţiile contractuale.

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială (DPI)Conținutul site-ului www.megaspace.ro, adică texte, imagini, elemente de grafică, este integral proprietatea SC Alagen SRL și a furnizorilor săi, astfel că este apărat de Legea privind drepturile de autor și de drepturile conexe, dar și de legile privind proprietatea intelectuală și industrial. De aceea, nicio persoană nu poate folosi conținutul regăsit pe www.megaspace.ro fără a avea, în prealabil, acordul SC Alagen SRL.  În cazul utilizării acestora fără acord, se pedepsește conform legislației în vigoare.Dreptul de proprietate intelectuală este înțeles de cumpărător prin prisma faptului că are obligația de a nu dezvălui unei terțe persoane informațiile primite de la Vânzător. De asemenea, acestea nu pot fi făcute publice în niciun fel, indiferent că vorbim de publicarea lor pe internet ori în media.Numele site-ului, dar și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea SC Alagen SRL, astfel că nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

Confidențialitate – PublicitateToate documentele și informațiile de orice natură ce sunt furnizate de către Cumpărător Vânzătorului rămân în proprietatea Vânzătorului. De asemenea, ele pot fi utilizate numai pentru exectuarea contractului și pot fi dezvăluite numai cu consițământul scris al Vânzătorului și după obținerea unui angajament de confidențialitate din partea celui care le primește.Cumpărătorul nu poate dezvălui, în niciun mod (publică, comunicat de presă, mod de promovare sau orice alt mod de dezvăluire către alte părți)  informații cu privire la comandă, fără consițământul prealabil al Vânzătorului.Termene și penalitățiÎn cazul în care termenele de livrare și/sau pornire a Comenzi nu pot fi respectate, Vânzătorul are obligația de a anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimate de finalizare a livrării. De asemenea, Cumpărătorul are dreptul de a revendica daune suplimentare de la Vânzător, atunci când este permis de lege, în cazul în care termenele stabilite în Contract au fost neîndeplinite total sau parțial, din partea Vânzătorului.

Cum puteți efectua o Comandă:

Vizitatorii www.megaspace.ro au la dispoziție două modalități de a efectua o comandă și anume:

Direct - Alegeţi produsul dorit apăsând ”Adaugă în coş”, modificaţi cantitatea, dacă e nevoie. Dacă mai doriţi şi alte produse atunci apăsaţi butonul "continuă cumpărăturile" sau, dacă aţi terminat cumpărăturile, apăsaţi butonul "continuă finalizarea comenzii". În pagină de ”Finalizare comandă” veţi completă căsuţele cu datele dvs. personale. Câmpurile marcate cu *, sunt obligatorii. În cazul în care doriţi factură pe firmă, va rugăm să completaţi şi câmpurile Companie şi Număr Taxa/Tva cu numele firmei, codul fiscal şi CUI.  Alegeţi metodă de livrare şi metodă de plata.  Verificaţi ca în lista de cumpărături să aveţi toate produsele pe care aţi dorit să le achiziţionaţi şi verificaţi încă o dată cantităţile şi mărimile corespunzătoare. Înainte de a trimite comandă va recomandăm să citiţi Termenii şi condiţiile. Nu veţi putea trimite comandă fără a bifa căsuţa de acceptare a acestor termeni şi condiţii. Apăsând butonul " Trimite comandă" veţi primi pe e-mail  confirmarea comenzii efectuate.

Prin înregistrare: Apăsaţi butonul "Intrare în cont" ce se regăsește în bara de sus, după care  apăsaţi butonul "Creaţi un cont", în cazul nu sunteți deja înregistrat pe site-ul nostru şi completaţi formularul cu datele personale. La final apăsaţi butonul "trimite". O să primiţi pe email un mesaj de confirmare a înregistrării şi un link de confirmare prin care activaţi contul creat. După aceea de fiecare dată când doriţi să faceţi cumpărături trebuie doar să va înregistraţi apăsând butonul "contul meu", completaţi cu numele de utilizator şi parolă apoi apăsaţi butonul Autentificare. Puteţi oricând să vizualizaţi starea comenzii sau să o modificaţi.Prin înregistrarea pe site, clientul acceptă termenii şi condiţiile de cumpărare obişnuite. Pentru ca înregistrarea să fie valabilă, trebuie să completaţi toate căsuţele mercate cu steluţa. Preţurile afişate pe site sunt în LEI şi conţin TVA.

Condiții generale de livrare a produselor

Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door – to – door către Cumpărător sau în showroom, în funcție de opțiunea Clientului.De asemenea, Vânzătorul se obligă să asigure ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea tuturor documentelor însoțitoare.În momentul în care Vânzătorul și Cumpărătorul au stabilit modalitatea de livrare, ia bunurile au fost predate societății de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează ori către un reprezentant al Cumpărătorului, Vânzătorul se eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile.De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.Data estimată de livrare poate varia în funcţie de produs și este afişată în pagina produsului, în pagina de Comandă, dar şi în e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmării Comenzii.Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face conform opţiunii Clientului, prin Curier sau prin ridicarea produselor de la sediul firmei. Între înregistrarea Comenzii şi preluarea acesteia de către Curier există un interval de 12- 48 ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată Clientului şi se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depăşi termenul maxim prevăzut mai sus.În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care preţul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), www.megaspace.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile.

Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la preţul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comandă iniţială, iar www.megaspace.ro  va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.Atunci când produsele comandate nu se află pe stoc, Clientul este de acord  ca Vânzătorul să livreze un produs cu calități și preț echivalente cu cele solicitate. În cazul în care Clientul nu își exercită dreptul de denunţare unilaterală a contractului în termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt în sarcina www.megaspace.ro.Confirmarea comenziiToate comenzile efectuate pe site vor primi confirmarea în maxim de 24 de ore.

Verificarea şi confirmarea comenzii se va face telefonic sau prin e-mail. Pentru comenzi cu valori mai mari va rugăm să ne contactaţi telefonic pentru a stabili termenii livrării.

Anularea comenzii

La orice comandă efectuată, dacă v-aţi răzgândit, o puteţi anula în maxim 24 de ore de la efectuarea acesteia .Anularea comenzii se poate face pe adresa de email [email protected]   sau direct din "comenzile mele " dacă sunteţi logat.Livrarea comenziiLivrarea comezilor se va face de către URGENT CURIER .

 

Durata livrării

Livrarea comenzii se face în 1-3 zile lucrătoare, dacă nu s-a stabilit în prealabil altă dată.

Facturare și plăți

Preţurile Bunurilor şi Serviciilor afişate în cadrul site-ului www.megaspace.ro includ T.V.A. conform legislaţiei în vigoare.Toate informațiile privind modalitatea de plată, termenul de plată și prețul sunt specificate la Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, iar Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.Plata se poate în trei modalități și anume Ordin de Plată (OP), Ramburs la primirea coletului sau online, folosind card bancar.AcceptareVânzătorul se obligă să aducă la conformitate Produsele și Serviciile, în cazul în care Cumpărătorul descoperă că Bunurile sau Serviciile nu sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. De asemenea, Cumpărătorul beneficiază de returul produselor în 10 zile.

Procesul de acceptare se face numai atunci când Bunurile și Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă.GaranțiiToate produsele ce sunt comercializate de către site-ul www.megaspace.ro, cu excepția celor resigilate, beneficiază de condiții de garanție în conformitate cu legislația în vigoare și cu politicile comerciale ale producătorilor. De asemenea, produsele sunt noi, vin în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.Certificatele  de garanție sunt asigurate de către www.megaspace.ro. În cazul în care nu ați primit un certificat de garanție, trebuie să semnalați lipsa acestuia în maximum 48 de ore de la recepția mărfii, pe adresa [email protected] Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.Eventualele reclamații vor fi preluate imediat și tratate cu maxima seriozitate. De asemenea, clientul are obligația de a verifica marfa de eventualele defecte sau componente lipsă la intrarea în posesie a acesteia.  De asemenea, defectele sau neregulile observate se vor semnala imediat distribuitorului de la care ași achiziționat produsul.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu-și asuma răspunderea în cazul deteriorării produselor în timpul transportului.Potrivit Ordonanţei nr. 130/2000 art.4 (1b), Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, cu menţionarea că produsul, să fie nou, intact, fără  nici o urmă de uzură, să fie în cutia originală, cu toate accesoriile, şi documentele cu care produsul a fost livrat. Produsul trebuie  împachetat exact cum a fost primit, iar costurile de livrare vor fi suportate de către consumator.Reclamaţiile şi sugestiile vor trimite pe adresa de email: [email protected].

Pentru a beneficia de garanţie, Clientul are următoarele obligaţii:

- Produsul cumpărat de pe www.megaspace.ro trebuie să fi fost folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;

- Să respecte instrucţiunile de folosire şi să utilizeze produsul conform instrucţiunilor impuse de producător;

- Să păstreze certificatul de garanţie şi documentul fiscal cu care a cumpărat produsul;

- Să păstreze ambalajul original şi toate accesoriile care au venit în acesta, şi să le livreze împreună cu produsul în garanţie.Garanţia se pierde atunci când produsele prezintă:

a) defecte ce se datorează utilizării incorecte a aparatului

b) defecte care se datorează asamblării incorecte sau abuzului asupra produsului

c) defecte care se datorează depozitării incorecte

d) defecte survenite în timpul transportului

www.megaspace.ro nu oferă garanţii Clienţilor:

- în cazul în care produsul achiziţionat nu este potrivit cerinţelor sau aşteptărilor Clienţilor;

- după expirarea perioadei pentru care Vânzătorul oferă garanţie produsului;

- în cazul în care înlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv că urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente. Clientul are obligația de a verifica marfa de eventualele defecte sau componente lipsă, la intrarea în posesie a acesteia, sub supravegherea curierului.Condiții de returnarePotrivit Ordonanţei nr. 130/2000 art.4 (1b), Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului,În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificat de garanţie etc.).

Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi condiţie că la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse şi exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondenţă cu www.megaspace.ro ).  De asemenea, costurile de livrare vor fi suportate de către consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va returna în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea produsului în depozitul nostru, prin transfer bancar.

În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată integral, clientul este obligat să returneze şi produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată şi nedesigilata.Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu permite revinderea ca şi produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza returul sau de a solicita o taxa ( între 10% şi 50% ) pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Sugestiile se vor trimite pe adresa de e-mail: [email protected].

Garanţia nu se referă la:

a) defecte care se datorează utilizării incorecte a aparatului

b) defecte care se datorează asamblării incorecte, sau abuzului asupra produsului

c) defecte care se datorează depozitării incorecte

d) defecte survenite în timpul transportului

Clientul este obligat să verifice marfă de eventualele defecte sau componente lipsa, la intrarea în posesie a acesteia, sub supravegherea curierului.

Efectuarea reclamaţiilor:

Reclamaţiile privind produsele aflate în perioada de garanţie sau postgaranţie se vor face numai prin completarea formularului de service. Pentru a putea completa formularul de service, trebuie să fiţi înregistrat pe site. Formularul de service se găseşte în meniul din partea stânga a paginii  ”Contul meu”.

Doar reclamaţiile primite prin formularul de service vor fi luate în considerare.Compania nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele greşeli apărute în descrierile produselor sau pe website-ul nostru.

Transferul proprietății

Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată în momentul în care Cumpărătorul va efectua plata acestora, în locația indicată în comandă, adică atunci când va semna de primire a documentului de transport furnizat de curier ori când va semna de primire pe facture fiscală, în cazul în care livrările sunt efectuate de personalul Vânzătorului.În cazul în care produsele sunt livrate prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permit Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de a semna de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a produselor.RăspundereVânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terţă parte le poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea  necorespunzătoare Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor.

Forță majoră

Niciuna dintre  părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afară controlului părţilor şi care nu poate fi evitat. Prevederi diversePărțile prevăzute în contract vor fi luate în considerare drept contractanți independent și niciuneia dintre părți nu i se va acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau creea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte.Termenii şi condiţiile din acest contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părţile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract şi nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înţelegere scrisă semnată de ambele părţi.Înregistrarea că Utilizator.

Pentru a creea un cont pe site-ul www.megaspace.ro, Utilizatorul are obligația de a folosi o adresă de e-mail validă. De asemenea, www.megaspace.ro îsi rezervă dreptul de a refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că  Utilizatorul a folosit informații neconforme cu realitatea ori că folosește servicii într-un mod neconform cu uzanțele normale.

Preţul

Preţul final plătit de Client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie şi/sau încasare aferente. Preţurile de livrare sunt detaliate pe site.Toate preţurile aferente produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.megaspace.ro sunt exprimate în Lei şi conţin T.V.A. în procent de 24%.

Prelucrarea datelor cu caracter personal ( Confidențialitate)

www.megaspace.ro este înregistrat în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal.Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele şi prenumele, sexul, dată şi locul naşterii, datele din actele de stare civilă, telefon/fax, adresa (domiciliu/reşedinţa), e-mail, profesie, loc de muncă, formare profesională, situaţie familială, situaţie economico-financiară, date privind bunurile deţinute, obişnuinţe/preferinţe/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.În momentul în care un Utilizator își creează un cont pe www.megaspace.ro, va primi comunicări comerciale din partea www.megaspace.ro, numai în măsura în care și-a dat consimțământul expres, selectând opțiunea corespunzătoare.De asemenea, toate datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale, iar www.megaspace.ro îți rezervă dreptul de a selecta Utilizătorii cărora le va trimite astfel de newsletter și alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, www.megaspace.ro are obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.Scopul colectării datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicaţii electronice, informarea Clienţilor privind situaţia contului lor de pe www.megaspace.ro, informarea Clienţilor privind evoluţia şi starea Comenzilor.Prin procesul de completare a formularelor pe site de către Utilizatori, Cumpărătorul își dă acceptul necondiționat ca aceste date să fie incluse în baza de date a www.megaspace.ro  şi cu utilizarea şi prelucrarea de către www.megaspace.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăşurarea activităţilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clienţilor le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor sale. Clienţii au dreptul de a solicită ştergerea totală sau parţială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicită oricare dintre drepturile enumerate mai sus în baza unei cereri scrise, semnate şi datate, înaintată către sediul SC Alagen SRL.

Refuzul furnizării acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.În cazul în care Clientul îşi modifică, prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja către www.megaspace.ro şi există Comenzi în derulare, Comenzile îşi păstrează datele de la momentul plasării Comenzii iar livrarea produselor se va face luându-se în considerare datele nou modificate.www.megaspace.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc.

În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terţi, acesta poartă întreagă responsabilitate pentru acţiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ţine răspunzător pe megaspace.ro pentru niciun fel de prejudiciu....